Onderhoudscontract

21 augustus 2020 in
Onderhoudscontract
DKG Automatisering, WimJan van Velzen

Als installatiebedrijf kunt u met SnelStart werkzaamheden en materialen factureren. In SnelStart bestaat ook de mogelijkheid om “abonnementen” te maken van een verkooporder. Een prima oplossing. Met onze module SnelFormulier Onderhoudscontract vereenvoudigt u de registratie en verwerking van uw onderhoudscontracten.

Aan uw website voegt u het SnelFormulier toe dat klanten de mogelijkheid geeft om zich aan te melden voor een onderhoudscontract of servicecontract. Uw klant krijgt dan een bevestiging van inschrijving met uw algemene voorwaarden. Uw backoffice krijgt een e-mail dat de klant in SnelStart is geregistreerd met het gekozen onderhoudscontract en eventueel extra velden gevuld zoals bijvoorbeeld de frequentie van incasso. Op basis van het geregistreerde e-mailadres wordt een match gemaakt zodat een klant niet dubbel in het klantensysteem komt. De onderhoudscontracten kunnen apart worden geïncasseerd zodat uw normale facturatie niet in de incasso mee gaat. SnelStart is verder uw pakket voor administratieve afhandeling.

Per maand, kwartaal, halfjaar of per maand kunt u nu een ‘run’ doen om alle onderhoudscontracten klaar te zetten voor incasso. Storno’s, herinneringen en aanmaningen kunt u in SnelStart afhandelen met de koppeling met uw bank.