WimJan van Velzen

1 August 2020

WimJan van Velzen

Met DKG begon ik mijn bedrijf in 1995 als een project op de opleiding Elektrotechniek / Technische Computerkunde aan de HTS in Haarlem in een samenwerking met KPN Telecom. In dat jaar begon Internet serieus te worden en bedrijven en consumenten profiteerden van de eerste voordelen van het wereld wijde web.

DKG staat voor Datacom Knowledge Group vanwege onze specialisatie in het koppelen van computersystemen over datalijnen.

In de jaren daarna werd DKG gevraagd om het Microsoft systeembeheer voor verschillende bedrijven te verzorgen. Mijn specialisatie was met name de administratieve software van SnelStart en alles wat daarbij hoort.

Met de kennis van ICT, bedrijfsprocessen en boekhouden verbind ik verschillende werelden met elkaar. Door middel van trainingen, implementaties, koppelingen en maatwerk op basis van de SnelStart boekhoudsoftware ga ik verder dan een gemiddelde applicatiebeheerder.

In 2019 heb ik al mijn ICT-activiteiten met Microsoft overgedragen. Ik werk daarom intensief samen met Verdel ICT & Media uit Roelofarendsveen. Om administratieve software goed optimaal te laten functioneren is een goede ICT basis nodig. Samen met Verdel bieden we u een totaaloplossing om de continuïteit van uw digitale bedrijfsproces te borgen.

Uiteraard sta ik u graag te woord voor een vrijblijvend gesprek.